Toegankelijke Groene Gezusters

Wilt u Toegankelijke Groene Gezusters boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Toegankelijke Groene Gezusters vindt u hier op deze pagina.

Toegankelijke Groene Gezusters

Ze zijn tegen vergrijzing, maar dat is bijzaak. Hoofdzaak: ze zijn vóór vergroening! Vóór duurzaam! Geleid door hun creativiteit, de dames geen kans onbenut om iets een tweede keer te gebruiken. Daar voelen zij zich prettig bij en in een moeite door profiteren de omgeving en het milieu ervan mee. 

De dames strooien met tips uit hun duurzame bijbel: “50 tinten groen”. 

Twee toegankelijke gezusters met de aangename eigenschap dat zij niet veroordelen of preken. Zij communiceren vrolijk en met flair. Stimuleren de dialoog via uitnodigende vragen. “Hoe groen is jouw hart?” En wat blijkt? Dat iedereen op haar of zijn manier z’n beste beentje voorzet. Dat is een stempeltje waard. “Jij bent goed bezig!” 

De toegankelijke groene gezusters zijn overal inzetbaar: een opening, beurspresentatie, netwerkevent, bedrijfsfeest, winkelcentrum of winkel, braderie, festival, jubileum, markt, borrel, feest… 

Wilt u meer weten over Toegankelijke Groene Gezusters?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Toegankelijke Groene Gezusters is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Toegankelijke Groene Gezusters.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Toegankelijke Groene Gezusters ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Toegankelijke Groene Gezusters zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Toegankelijke Groene Gezusters

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens