Timmy

Wilt u Timmy boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Timmy vindt u hier op deze pagina.

Wil jij Timmy ontmoeten? Dat kan nu!

Dit is Timmy. Timmy is een lammetje. Hij is net drie jaar geworden (in schapenjaren). Timmy is bekend geworden van de televisieserie van Shaun ’t Schaap. Iedereen vond daarin het kleine schattige lammetje zó leuk, dat ‘ie nu zijn eigen televisieserie heeft gekregen. 

Timmy is een lammetje uit een kudde. Als ”enig lam” is hij daarom gewend dat alles precies zo gaat als hij dat wil. Maar… dan moet Timmy voor het eerst in z’n leven ook leren omgaan met andere kleine dieren. Hij moet namelijk naar de peuterschool. 

Nu moet die eigenwijze Timmy ineens rekening houden met andere dieren. De leerkrachten van de peuterschool hebben hun handen vol aan Timmy. Hoe zal dit aflopen? 

Wilt u meer weten over Timmy?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Timmy is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Timmy.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Timmy ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Timmy zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Timmy

Gegevens van het optreden

Contactgegevens