Shows

Timemachine Dinnershow

Wilt u Timemachine Dinnershow boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Timemachine Dinnershow vindt u hier op deze pagina.

Een dinnershow met vier showblokken van 30 minuten. De fantastische vocalisten, waaronder Ingrid Simons, Harold Verwoert en Channah nemen u mee op een muzikale droomreis. De 90’s zijn op dit moment ongelooflijk HOT! Ingrid Simons (moeder van Eva) was in deze jaren de stem die vele hits tot een succes maakte. Zij gaat samen met de andere vocalisten en de Timemachine Dancers terug naar de  jaren ’50, de Motown van de jaren ’60 en laten u swingen op de Discoklassiekers uit de jaren ’70,  ’80 en ’90 ! Uiteraard mogen de hits van nu niet ontbreken. Van Elvis tot Whitney Houston en van André Hazes tot Beyoncé. Werkelijk een muzikale droomreis. Ras entertainer Bart Juwett zal zorgen voor de komische noot met zijn buikspreek act en meesterimitatie van diverse Van Duin typetjes. 

Wilt u meer weten over Timemachine Dinnershow?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Timemachine Dinnershow is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Timemachine Dinnershow.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Timemachine Dinnershow ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Timemachine Dinnershow zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Dreamfactory Dinnershow

Harold Verwoert

THE GREAT GUYS

Dinershow The Greatest Showman

Stars on Stage dinnershow

Aanvraagformulier Timemachine Dinnershow

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens