Artiesten

Time 2 Enjoy

Wilt u Time 2 Enjoy boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Time 2 Enjoy vindt u hier op deze pagina.

Time 2 Enjoy is een duo met op de Keyboard Freddy Meysman en zangeres Caroline of zangeres Helena. Wij brengen muziek van de jaren 60 tot nu Van  Jazz, Blues, Disco ,Rock and roll tot de Vlaamse  schlagers. 

Time 2 Enjoy XL 
Time 2 enjoy XL bestaat uit Freddy Meysman op de keyboard, Zangeres Caroline of  zangeres Helena en Dirk de Schoenmaker op de saxofonist. Wij brengen muziek van de jaren 60 tot nu. Deze act is zeer geschikt voor trouwfeesten, bedrijfsfeesten, brunch, restaurant.

Time 2 enjoy xxl
Time 2 Enjoy XXL is een Party band met de beste nummers van de jaren 80/90. Deze party band bestaat uit Freddy Meysman op de Keyboard, Zangeres Caroline of zangeres Helena, saxofonist Dirk Deschoenmaker en Gitarist David van Hyseghem.

Wilt u meer weten over Time 2 Enjoy?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Time 2 Enjoy is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Time 2 Enjoy.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Time 2 Enjoy ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Time 2 Enjoy zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Time 2 Enjoy

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens