Tim Hofman

Wilt u Tim Hofman boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Tim Hofman vindt u hier op deze pagina.

Tim Hofman (1988) is sinds 2012 werkzaam bij BNN, waar hij onder meer de programma’s Spuiten & Slikken, De Social Club en Je zal het maar hebben presenteerde. Begin 2016 was hij de winnaar van het spelprogramma Wie Is De Mol?. Hij is dit seizoen tafelheer bij DWDD en maakt ook het YouTube-kanaal #BOOS. Zijn debuutbundel De broer van Roos is een daverend verkoopsucces.

Wilt u meer weten over Tim Hofman?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tim Hofman is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Tim Hofman.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tim Hofman ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tim Hofman zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Tim Hofman

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens