Thijs Willekes

Wilt u Thijs Willekes boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Thijs Willekes vindt u hier op deze pagina.

Thijs Willekes een Nederlandse visagist en televisiepresentator.

Na diverse opleidingen begon Willekes al snel te werken achter de schermen van televisieprogramma’s en tijdschriften. In 2006 en 2007 nam hij de taak als visagist op zich in het RTL 4-programma LookingGood. In 2008 was hij te zien in Passion for Fashion, een modeprogramma van NET 5. 

In datzelfde jaar was Willekes tevens te zien in Holland’s Next Top Model, een modellenwedstrijd van RTL 5. Ook was hij jurylid, visagist en coach in Miss & Mrs Perfect, wederom een modellenprogramma van RTL 5. Hij werkte mee aan Wat Je Ziet Ben Je Zelf en presenteerde So Thijs. 

 In 2012 was Thijs samen met Manon Meijers te zien in de Modepolitie 2.0 op RTL 5.

Willekes is het gezicht van ICI PARIS XL. Ook gaf hij aantal jaar les aan de House of Orange make-up school. 

Ondertussen heeft hij drie DVD’s uitgebracht, Make-uppen doe je zo!, Smokey Eyes, stap voor stap en Glam Yourself en is hij verantwoordelijk voor visagie-gerelateerde werkzaamheden voor diverse modetijdschriften.

Tevens bracht Willekes een boek uit, genaamd So Thijs, tips, tips en nog meer tips.

Thijs Willekes is nu te boeken voor; workshops, demonstraties, presentaties visagie.

Wilt u meer weten over Thijs Willekes?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Thijs Willekes is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Thijs Willekes.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Thijs Willekes ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Thijs Willekes zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Thijs Willekes

Gegevens van het optreden

Contactgegevens