Artiesten

Thijs Pot

Wilt u Thijs Pot boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Thijs Pot vindt u hier op deze pagina.

Stop met zoeken! De Nederlandse Justin Bieber is gevonden. Zijn naam is Thijs Pot en hij belandde na zijn Blind Audition bij The Voice of Holland in Team Guus! Hij werd uiteindelijk vierde en lanceerde zijn nummer: ‘Let it all go’. Dit nummer heeft hij geschreven en opgenomen met Jochem Fluitsma, bekend van het nummer ’15 Miljoen Mensen’van het duo Fluitsma & Van Tijn.

Op 2 november 2018 brengt Thijs zijn nieuwe single ‘Waiting For Love’ uit. Samen met Jasper Stuut (pianist en gitarist) veroverd hij de harten van velen! 

YouTube video

Wilt u meer weten over Thijs Pot?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Thijs Pot is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Thijs Pot.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Thijs Pot ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Thijs Pot zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Jan Rietman

Jan Smit

Dave

Rob Ronalds

Jeremy’s Foute Feestje

Aanvraagformulier Thijs Pot

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens