The voice of gospel

Wilt u The voice of gospel boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The voice of gospel vindt u hier op deze pagina.

Alle leden beschikken over een muzikale opleiding aan het conservatorium, muziektheater dan wel over een respectabele ervaring in de (gospel) muziek en op de bühne. Hun inspiratie halen zij uit zowel moderne gospels van o.a. Israël Houghton, Kirk Franklin, Kurt Karr maar ook traditionals als Oh Happy Day, This Little Light of Mine en Amen ontbreken natuurlijk niet in hun lijst.

Wilt u meer weten over The voice of gospel?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The voice of gospel is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The voice of gospel.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The voice of gospel ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The voice of gospel zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier The voice of gospel

Gegevens van het optreden

Contactgegevens