The voice experience

Wilt u The voice experience boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The voice experience vindt u hier op deze pagina.

The Voice Experience staat voor beleving! Een volledig entertainment programma met live artiesten aangevuld door een DJ. Of kies voor de mogelijkheid om hen te laten begeleiden door professionele top muzikanten! 

Voor een avondvullend programma zit u bij The Voice Experience gebeiteld. Van discoclassics tot de hits van nu. De mogelijkheden zijn onbegrensd, the sky is the limit. In samenspraak met u verzorgen wij de perfecte muzikale invulling van uw evenement.

Gastoptredens, DJ’s en een liveband… Het is allemaal mogelijk! En om er een hele beleving van te maken, worden er ook decor stukken meegenomen.

Wilt u meer weten over The voice experience?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The voice experience is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The voice experience.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The voice experience ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The voice experience zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier The voice experience

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens