Muziek

The Two Men Show

Wilt u The Two Men Show boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Two Men Show vindt u hier op deze pagina.

Michael Schumacher en Tom Roelofs zijn al van jongs af aan fanatieke muzikanten en samen timmeren ze aan de weg als een bijzonder duo. Ze spelen op gitaar, toetsen, drums en zingen beide bekende covers. Het repertoire is erg gevarieerd; het bevat zowel hedendaagse popnummers als de gezellige meezingers van de 60’s, 70’s, 80’s en 90’s.

Hiermee zorgen zij voor een ultieme sfeer. Of het nu op een terras, een bedrijfsfeest, een tuinfeest, een camping, een proeverij, een braderie of bruiloft is, samen zorgen ze voor een topfeest!

Wilt u meer weten over The Two Men Show?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Two Men Show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Two Men Show.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Two Men Show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Two Men Show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier The Two Men Show

Gegevens van het optreden

Contactgegevens