Artiesten

The Three Farmers Boys

Wilt u The Three Farmers Boys boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Three Farmers Boys vindt u hier op deze pagina.

The Three Farmers Boys is een bekend Fries trio dat authentieke Rockabilly, Hillbilly, Western Swing en Rhytm’n’Blues speelt. Helemaal Back To The ’40s en 50’s! De Farmers Boys is een Stringband , ze gebruiken geen drums maar… swingen dat het doet!! 

Vanaf hun eerste optreden in 2004, ging het als een Wildfire  rond dat er in de wouden van Noord-Nederland een geweldig trio in opmars was: The Three Farmers Boys. Lekkere unplugged Rockabilly en Hillbilly.

Niet lang daarna al vlogen de Boys uit over geheel Europa. Dankzij hun vele live-shows bouwden ze een geweldige aanhang op en staan ze nu zeer hoog aangeschreven in de Rockabilly-wereld. 

In 2009 kwam het album ‘The Three Farmers Boys – Radio Shows’ uit, met live-opnames die zijn gemaakt bij diverse radio-uitzendingen. In 2014 verscheen het langverwachte tweede album ‘Jamboree Baby’ waarmee ze schitterende recensies oogstten in binnen- en buitenlandse magazines.

Wilt u meer weten over The Three Farmers Boys?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Three Farmers Boys is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Three Farmers Boys.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Three Farmers Boys ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Three Farmers Boys zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier The Three Farmers Boys

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens