Artiesten

The Sunclub

Wilt u The Sunclub boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Sunclub vindt u hier op deze pagina.

Tot in de verste uithoeken van deze wereld klinken sinds 1997 de zomerse klanken van FIESTA van The Sunclub. Deze produktie is inmiddels een House-klassieker geworden. Jaydee, Typar & Atbe hebben in hun samenwerkingsverband The Sunclub inmiddels 3 albums en een tiental singles afgeleverd. Waaronder een aantal regelrechte knallers als Fiësta de Los Tamborileros, Single Minded People, Fiësta ’98, Wetsuit, Splash, Movin’ on!, Bandoneon.

Gedurende 6 jaar was de club al ‘on the road’ vergezeld door A3 de mad percussieman. De groep trad op in Brazilie, Thailand, Maleisie, Griekenland, Turkije, kortom overal waar The Sunclub op dat moment in de top 40 stond. Tussen het produceren en studiowerk door draaiden de jongens individueel als DJ, overal ter wereld.

Door de jarenlange ervaring weten ze inmiddels wat het is om de zaal tegen het plafond te knallen. FIESTA 4 EVER is hun kreet, en Fiesta krijg je dan ook als ze langskomen! In de zomer van 2003 was de Sunclub weer helemaal terug met een nieuwe versie van Fiesta gemixt door Vlaamse DJ Frank. Met de vocalen van de R&B/2-Step hit “Summer Jam” werd de zomerhit van 2003 gescoord.

Heel Nederland danst op “The Underdog Project vs Sunclub – Summer Jam 2003”. In de zomer van 2004 kwam de hitsingle “Boom Boom” uit en het succes van The Sunclub gaat maar door…

Kortom; THE SUNCLUB FIËSTA 4 EVER!!!!

Wilt u meer weten over The Sunclub?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Sunclub is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Sunclub.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Sunclub ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Sunclub zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Meuk

Re-Play

Limburger Buben

Dakkeraf

Update band

Aanvraagformulier The Sunclub

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens