Artiesten

The Spice Daddies

Wilt u The Spice Daddies boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Spice Daddies vindt u hier op deze pagina.

Prikkelende muziek van een all-round mobiel duo of trio. Deze pittige pappa’s spelen onverslijtbare popliedjes, swingjazz, evergreens en Nederlandse hits. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in Spaanse, Italiaanse en Latijns-Amerikaanse muziek, Tex-Mex en Country.

De bezetting is gitaar-zang en diatonische accordeon-zang met mogelijke aanvulling van een contrabassist-zanger. De muzikanten brengen een hoop artistieke bagage mee en zijn een smaakvolle meerwaarde voor uw feest of evenement..

De basisbezetting met gitaar en accordeon kan vervangen en uitgebreid worden met andere instrumenten zoals bajo sexto (mexicaanse begeleidingsgitaar), guitarrón (mexicaanse bas), banjo, cubaanse tresgitaar of percussie. In zo’n aangepaste samenstelling is het duo/trio zeer geschikt voor evenementen met een buitenlands thema.

Wilt u meer weten over The Spice Daddies?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Spice Daddies is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Spice Daddies.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Spice Daddies ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Spice Daddies zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier The Spice Daddies

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens