Artiesten

The Soca Boys

Wilt u The Soca Boys boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Soca Boys vindt u hier op deze pagina.

The Soca Boys is een Nederlandse danceact, die in 1998 een wereldhit had met het nummer Follow the Leader. Behalve een nummer 1-hit in Nederland, bereikte het nummer de hitparades in de Europese landen, de Verenigde Staten en Zuid-Amerika.

Follow the Leader kwam uit in april 1998 en was al snel bijzonder populair in Nederland. Tijdens de zomer van 1998 verzorgden The Soca Boys samen met zanger-entertainer “Van B. King” en vijf danseressen honderden optredens. De groep kreeg een gouden plaat en won een TMF Award. Voor de Spaanstalige landen werd een versie in het Spaans opgenomen, getiteld Sigan Al Lider, ook wel: Sigue Al Lider. De band noemt zich ook wel kortweg SBS.

De volgende single Bumpin’ (Keep On Bumpin’) (1998) werd een top 10-hit. There’s a Party Going On stond 4 weken op nummer 1 in de tipparade (2000) en Doo Wah Diddy (2001) werd geen succes.

Follow the Leader!

Wilt u meer weten over The Soca Boys?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Soca Boys is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Soca Boys.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Soca Boys ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Soca Boys zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Banda Latina

Fragment

Die Männer und die Nina

De Sjonnies

Top Pops

Aanvraagformulier The Soca Boys

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens