The Singing Noëlles

Wilt u The Singing Noëlles boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Singing Noëlles vindt u hier op deze pagina.

Een optreden van the Singing Noëlles is de perfecte omlijsting van uw kerstdiner. De 3 zangeressen zijn een buitengewoon charmante verschijning en zorgen ervoor dat uw gasten binnen een mum van tijd in kerstsferen vertoeven. Het a capella gezongen repertoire bestrijkt een groot stuk uit het rijke vocale kerst-oeuvre. The Singing Noëlles vragen per tafel de aandacht voor een oude Franse of Engelse klassieke ‘christmas carol’, afgewisseld met een populairder kerstliedje uit de jazz- en popmuziek, waarna de maaltijd vervolgd wordt. Eventueel kunnen ook niet-kerstnummers gezongen worden. Er kan gebruik gemaakt worden van een muzikaal menu waaruit gasten hun voorkeur kiezen: een klassiek of populair lied, wel of niet een kerstlied. Dit concept heeft een sfeervolle intieme uitstraling omdat het per tafel gebracht wordt, maar behoeft niet per definitie een luisterend publiek in de gehele ruimte. 

Wilt u meer weten over The Singing Noëlles?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Singing Noëlles is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Singing Noëlles.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Singing Noëlles ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Singing Noëlles zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier The Singing Noëlles

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens