The Singing Hairdressers

Wilt u The Singing Hairdressers boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Singing Hairdressers vindt u hier op deze pagina.

Met de show ‘rock around the comb’ zorgen the singing hairdressers  voor een uniek rock ’n roll beleving. Terwijl het publiek een hairdo make-over krijgt van deze spontane rock ’n roll girls, zingen ze heerlijke jaren ’50 en ’60 hits. Stilzitten is er bijna niet bij!

Wake up little Susie, Breaking up is hard to do, Jailhouse Rock; stuk voor stuk heerlijke nummers uit de ‘fifties’ en ‘sixties’. Niet alleen de muziek geeft je het gevoel dat je even terug in de tijd bent. De Rock ‘n Roll girls verschijnen in stijl in hun petticoats en zingen de sterren van de hemel, ondertussen maken ze stoere kuiven en kapsels bij iedereen die dat wil.

Na hun show zal iedereen weten wie the singing hairdressers zijn en zonder twijfel helemaal terug verlangen naar die befaamde jaren ’50 en ’60. De act is zowel interessant voor jong als oud, aangezien de Rock ‘n Roll muziek nog steeds van invloed is op hedendaagse muziek, denk maar aan The Baseballs of de aanhoudende populariteit van de film Grease. Ook de kuiven zijn op dit moment weer terug in de mode!

De combinatie van de enorme fascinatie die deze ladies

 hebben voor Rock ‘n Roll en hun muzikale professionaliteit,

 zorgt ervoor dat deze act een spetterende toevoeging is

 voor welk evenement dan ook. U waant zich echt even

 ‘back in the ’50/’60!

Wilt u meer weten over The Singing Hairdressers?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Singing Hairdressers is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Singing Hairdressers.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Singing Hairdressers ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Singing Hairdressers zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier The Singing Hairdressers

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens