Muziek

The Sherry’s

Wilt u The Sherry’s boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Sherry’s vindt u hier op deze pagina.

Met dit trio krijg je Sher op leadzang, toetsen en akoestische gitaar. Pelle op backing vocals en gitaar. En, samen met Wouter op backing vocals en ritme sectie, krijg je een gevarieerd en feestelijk programma waarbij ze regelmatig leunen op de muzieksmaak en participatie van het publiek.

The Sherry’s spelen alle nummers die je graag wilt horen. Van Proud Mary tot de Stones en van Janis Joplin tot the Beatles! Combineer dat met een grote dosis humor van onze grand diva Sher en je avond is helemaal compleet!

Wil jij The Sherry’s boeken voor jouw feest of evenement? Het party-power-trio uit het exotische Nijmegen. Met Sher als charismatische diva, Wouter als goedlachse energiebron en Pelle als de beweeglijke casanova, deinzen ze voor geen enkel feestje terug. Alles kan, alles mag. Met meer dan 1200 liedjes in het repertoire en altijd een plekje op het podium voor gast muzikantenen improvisatie, zal Sher nooit twee keer dezelfde show voorschotelen. Elk optreden is anders, het publiek mag, indien gewenst, een groot deel van de show bepalen maar een gigantisch feest zal het sowieso worden.

Wilt u meer weten over The Sherry’s?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Sherry’s is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Sherry’s.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Sherry’s ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Sherry’s zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier The Sherry’s

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens