Artiesten

The Rocking Players

Wilt u The Rocking Players boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Rocking Players vindt u hier op deze pagina.

The Rocking Players is een band met een repertoire uit de jaren ’50 tot heden en spelen o.a. de volgende muziekstijlen: Rock ’n Roll, Country, Disco, Soul, Funk, Nederlandstalig, Indonesisch, Poco Poco en nog meer.

The Rocking Players bestaan uit jongens van de 2e generatie indo’s die in de muzikale voetsporen treden van hun ouders die de Indorock naar Nederland hebben gebracht.

The Rocking Players hebben een ruime ervaring in de muziek. Zo hebben zij reeds vele jaren in verschillende formaties gespeeld. Het absolute hoogtepunt van de band is dat zij Andy Tielman een aantal keren mochten begeleiden waarvan eenmaal in Spanje in het ‘Benidorm Palace’. 

Zij treden regelmatig op bij diverse gelegenheden. Denk hierbij aan recepties, bruiloften, bedrijfsfeesten, kroegen/cafe’s, boottochten, beurzen, Indische Feesten, Kumpulans en Pasar Malams. Het plezier dat zij hebben is duidelijk terug te zien op het podium.

Jörgen en Stanley van der Hoeven hebben het gitaarspelen geleerd van hun vader Jim van der Hoeven die in The Rollers, The Weeds en The Hot Jumpers heeft gespeeld.

Wilt u meer weten over The Rocking Players?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Rocking Players is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Rocking Players.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Rocking Players ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Rocking Players zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier The Rocking Players

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens