The power of magic

Wilt u The power of magic boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The power of magic vindt u hier op deze pagina.

Winfried is op dit moment de populairste en meest succesvolle illusionist van ons land. Maar ook ver daar buiten! In de afgelopen jaren reisde de master illusionist de hele wereld over met zijn onvoorstelbare eigen illusies. In deze 25 minuten durende illusieshow zal top illusionist Winfried u meenemen in de wereld van illusie en magie. De naam van de magic show kunt u letterlijk nemen, want de power zal van het podium knallen. Tijdens deze snelle en spectaculaire illusieshow zal Winfried worden bijgestaan door één van zijn mooie Magic Babes. Samen laten ze u van de ene magische verbazing in de andere vallen.

Door het ontwikkelen van eigen illusies is het mogelijk om als één van de weinige illusionisten ter wereld, onder elke omstandigheid deze magicshow te presenteren. Van klein tot groot podium, dansvloer of in een zaal met publiek rondom. Waardoor, wat master illusionist Winfried u laten zien, totaal onmogelijk is. Dit is echte magie!

Wilt u meer weten over The power of magic?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The power of magic is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The power of magic.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The power of magic ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The power of magic zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier The power of magic

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens