The Pleemeets

Wilt u The Pleemeets boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Pleemeets vindt u hier op deze pagina.

Pleemeets Manuela Kemp & Mylene de la Haye: een duo om van te houden?

Manuela Kemp en Mylene de la Haye zijn in te huren als de zingende Pleemeets. Uitgedost als kleurige toiletjuffrouwen verwennen ze de WC bezoekers met snoep, deodorant, pleisters, zwangerschapstesten, condooms, mond verfrisser, reukwater, pruimtabak, borstels, kammen, speldjes, naald en draad, gel, bril cream, kledingadviezen en wat een feestganger verder nog allemaal broodnodig kan hebben. Ondertussen zingen ze er vrolijk op los en geven ze gedurende de avond karaoke workshops zodat het WC bezoek van uw gasten een echte belevenis wordt. Iedereen die wil mag een moppie zingen met de dames en wordt daarbij zeer professioneel begeleid.

Gedurende het feest maken ze zo nu en dan een ronde door het publiek om te checken of iedereen er wel pico bello uitziet en zo niet diegene even te soigneren (haartjes verwijderen van kleding, deodorant toedienen, een lipgloss en een spiegeltje aanbieden).

Aan het einde van de avond reiken Manuela en Mylene de ‘Pleemeets WC borstel’ uit; een trofee voor de bezoeker die het mooist heeft gezongen. Er is dus ook nog een wedstrijd element aan verbonden, wat het extra spannend maakt voor de gasten.

Omdat de WC de laatste plaats is waar je entertainment en gekte verwacht, zal de verrassing enorm zijn bij uw gasten. Een waarschuwing is overigens wel op z’n plaats: het is in het verleden voorgekomen dat toilet bezoekers het zo gezellig vonden op de plee dat ze helemaal vergaten dat er ook nog een feest aan de gang was. Dus wilt u een feelgood verassingselement aan uw feest toevoegen, dan zijn de Pleemeets iets voor u. 

Wilt u meer weten over The Pleemeets?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Pleemeets is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Pleemeets.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Pleemeets ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Pleemeets zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier The Pleemeets

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens