Muziek

The Party Table band

Wilt u The Party Table band boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Party Table band vindt u hier op deze pagina.

De Party Table Band speelt in het normale concept akoestisch en onversterkt. Wij verplaatsen ons in het publiek en brengen de muziek tot aan uw (party) tafel.

Wij brengen muziek van alle genres en voor alle generaties: rock, pop, country, folk, Nederlandstalige nummers, Franse chansons, … In het repertoire van de Party Table Band zitten onder meer nummers van The Beatles, The Rolling Stones, George Ezra, Queen, CCR, Travelin’ Wilburys, Willie Nelson, Bruce Springsteen, Elvis Presley, …

Wilt u meer weten over The Party Table band?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Party Table band is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Party Table band.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Party Table band ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Party Table band zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier The Party Table band

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens