Artiesten

The High Society Jazzband

Wilt u The High Society Jazzband boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The High Society Jazzband vindt u hier op deze pagina.

The High Society Jazzband bestaat al sedert 1991 en draait op volle toeren zowel in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. De band bestaat uit een zeer jong team, een ieder is afgestudeerd aan het Conservatorium.

The High Society Jazzband geeft een eigen sound aan het repertoire en klinkt daarom niet als een van de vele Jazzbands, o.a. ook rock en roll, pop medleys, feestmuziek, walsmuziek …en veel meer. Zeer geschikt voor elk soort feest. In Januari 2000 is er een dubbel album uitgebracht met als titel The Best of Dixieland wat zeer goed verkocht word in de CD shops. 

Werkzaamheden bestaan uit o.a. openingen van winkels, kantoren, braderieën, persooneelsfeesten, themafeesten, recepties, festivals, pretparken, vakantieparken. Zij spelen zowel versterkt als onversterkt, ambulant en op podia.Ook zijn ze te beluisteren met extra piano, zanger- zangeres, en contrabas.

Wilt u meer weten over The High Society Jazzband?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The High Society Jazzband is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The High Society Jazzband.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The High Society Jazzband ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The High Society Jazzband zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Pater Moeskroen

Peen

Cafe Flamand

Afi

Perfect Showband

Aanvraagformulier The High Society Jazzband

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens