Artiesten

The Groovy Gents

Wilt u The Groovy Gents boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Groovy Gents vindt u hier op deze pagina.

The Groovy Gents bestaan uit drie heren die de weg weten op hun akoestische instrumenten. Met twee gitaren, contrabas en een beat worden covers uit de jaren 50, 60, 70, 80 en 90 op hun eigen swingende manier neergezet. Een optreden van de Groovy Gents kan op de achtergrond of op de voorgrond zowel akoestisch tussen het publiek als versterkt op een podium. Aarzel niet als u een flexibel en muzikaal trio zoekt die uw evenement tot een nog groter succes maakt! The Groovy Gents beschikken over een eigen geluidsinstallatie mocht u iets meer volume willen dan akoestisch.

Bent u er klaar voor om deze charmante heren uit te nodigen?

Wilt u meer weten over The Groovy Gents?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Groovy Gents is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Groovy Gents.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Groovy Gents ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Groovy Gents zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier The Groovy Gents

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens