Artiesten

The Great Partynuts XL

Wilt u The Great Partynuts XL boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Great Partynuts XL vindt u hier op deze pagina.

The Great Partynuts! Akoestische noten tijdens uw feest of receptie door twee zingende rasartiesten met gitaar en contrabas. Live muziek is altijd de sfeermaker! Zeker met The Great Partynuts en de bekende liedjes die ze spelen gecombineerd met de humorvolle interactie met uw gasten. De muziek is akoestisch en dus nooit overheersend.  De liedjes zijn nummers van de jaren zestig tot nu, waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met uw smaak. The Partynuts kunnen in overleg speciaal voor de gelegenheid een lied schrijven. Dit geeft uw feest net dat beetje extra voor een mooie herinnering. Volledig akoestisch en mobiel. Eventueel kan semi akoestisch worden opgetreden met een kleine geluidsinstallatie.

Wilt u meer weten over The Great Partynuts XL?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Great Partynuts XL is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Great Partynuts XL.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Great Partynuts XL ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Great Partynuts XL zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier The Great Partynuts XL

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens