The Globe

Wilt u The Globe boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Globe vindt u hier op deze pagina.

Entertainment van wereldniveau: dat is The Globe. Als de enorme glanzend zilveren bol zich hoog boven het publiek opent en Alma Nieto vanuit de kern haar publiek toezingt is de sensatie voelbaar. Onder opengesperde stalen bladen boeit Alma met stijlen die in elkaar overvloeien: van opzwepend naar ontroerend en van sereen naar bombastisch. The Globe is een genot voor het oog en het gehoor. En voor het gevoel: een ware apotheose die ráákt. 

Wilt u meer weten over The Globe?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Globe is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Globe.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Globe ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Globe zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier The Globe

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens