The Gallery

Wilt u The Gallery boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Gallery vindt u hier op deze pagina.

2 Kunstenaressen zullen deze middag een verrassend programma presenteren.  Gevoerd door de omgeving, sfeer en eventueel aandachtspunten van de opdrachtgever zullen zij tijdens de middag oude artikelen een nieuwe  moderne kunstzinnige look geven . Hun werkplek kan zowel tussen de gasten zijn of in een aparte ruimte. 

De omgeving waar zij werken zal worden aangevuld met statige borstbeelden, doeken en andere kunstwerken.  

The Gallery is een verfrissende manier van entertainment!

Incl. alle materialen, reiskosten en kleine rekwisieten.

De dames zijn kunstzinnig gekleed en zullen de oude cadeaus in een razendsnel tempo bewerken met ;  sjablonen, spuitbussen, acryl verf (snel droog) en allerlei creatieve inspiraties.

Wilt u meer weten over The Gallery?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Gallery is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Gallery.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Gallery ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Gallery zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier The Gallery

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens