Artiesten

The Flavorics

Wilt u The Flavorics boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Flavorics vindt u hier op deze pagina.

The Flavorics zijn gepokt en gemazeld, bereisd en ervaren, in de vertolking van akoestische popsongs naast swingende latin. Vrolijke Colombiaanse klanken, swingende Cubaanse thema’ s, rock en country huppelen en tuimelen door elkaar door drie mannenstemmen, aangedreven door een contrabas, gitaar, tresgitaar en accordeon.

Wim: gitaar en zang
Andr√©: contrabas en zang
Kok: tresgitaar, diatonische accordeon en zang

Repertoire
oude en nieuwe popnummers, latinpop en Cubaanse klassiekers

Inzetbaarheid
feesten, bedrijfsevenementen, culturele evenementen, festivals

Wilt u meer weten over The Flavorics?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Flavorics is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Flavorics.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Flavorics ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Flavorics zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier The Flavorics

Gegevens van het optreden

Contactgegevens