Artiesten

The Exclusive Strings

Wilt u The Exclusive Strings boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Exclusive Strings vindt u hier op deze pagina.

Vier beeldmooie violistes met passie, uitstraling en veel power. Geen Stradivarii, maar hightech strings. Een eigentijdse sound met een mix van klassieke en popmuziek gebracht door geschoolde topmusici die op het podium een metamorfose ondergaan. Deze exclusieve meidengroep bestaat uit de Spaanse Nancy Tormo, de franse Blandine Moreau, de bulgaarse Elena Lavrenov en de belgische Larissa Lismont. Achter de schermen wordt de groep bijgestaan door heel wat ronkende namen. De nabije toekomst oogt alvast zeer mooi voor ’The Exclusive Strings’. In februari 2006 vond de dubbele avant-première plaats in de prestigeuze Koningin Elisabethzaal van Antwerpen (Belgium). Een maand later volgde, tijdens de Nacht van Exclusief, de première in het casino van het mondaine Knokke. Ondertussen staat hun agenda overvol met prestigieuze concerten.

YouTube video

Wilt u meer weten over The Exclusive Strings?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Exclusive Strings is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Exclusive Strings.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Exclusive Strings ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Exclusive Strings zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier The Exclusive Strings

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens