Artiesten, Entertainment

The Elvis tribute show by Dirk van Hamond

Wilt u The Elvis tribute show by Dirk van Hamond boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Elvis tribute show by Dirk van Hamond vindt u hier op deze pagina.

Dirk kwam al op jonge leeftijd in aanraking met de songs van Elvis en was onder de indruk van zijn mooie, diepe en warme stem.

De Elvis act van Dirk swingt de pan uit.
Tijdens zijn optredens reageert het publiek uitzinnig en beginnen spontaan mee te zingen en te dansen.

Gezellig terug naar de tijd van vetkuiven en petticoats!
De muziek van The King of Rock ’N Roll blijft voortleven. Zelfs na ruim 40 jaar van het overleden van Elvis

Na een leven lang diverse facetten binnen de muziekwereld te hebben uitgevoerd, treedt Dirk sinds 2017 op als zijn grote idool en is voortdurend bezig zijn Elvis sound te optimaliseren.

Video: https://youtu.be/PGPdOp704Tg

YouTube video

Wilt u meer weten over The Elvis tribute show by Dirk van Hamond?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Elvis tribute show by Dirk van Hamond is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Elvis tribute show by Dirk van Hamond.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Elvis tribute show by Dirk van Hamond ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Elvis tribute show by Dirk van Hamond zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Bouke

Aanvraagformulier The Elvis tribute show by Dirk van Hamond

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens