The Dutch Pianist

Wilt u The Dutch Pianist boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Dutch Pianist vindt u hier op deze pagina.

Organiseert u of uw bedrijf binnenkort een receptie, huwelijksceremonie, diner, lezing, presentatie, feestavond of een ander evenement? Heeft u al nagedacht over de muzikale invulling? Gijs van Winkelhof is een professioneel pianist met bijzonder veel ervaring.

YouTube video

Wilt u meer weten over The Dutch Pianist?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Dutch Pianist is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Dutch Pianist.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Dutch Pianist ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Dutch Pianist zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier The Dutch Pianist

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens