Artiesten

The Boy Next Door

Wilt u The Boy Next Door boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Boy Next Door vindt u hier op deze pagina.

Met zijn ongeslagen luistercijferkanon ‘La Colegiala’ heeft The Boy Next Door aan de hele wereld bewezen dat hij één ieder op zijn muziek kan laten dansen en een unieke act is voor elk publiek. Kort na deze giga-hit heeft hij een platencontract getekend bij het dominerende Spinnin’ Records, dat voor The Boy Next Door alle grenzen heeft doorbroken. Ook zijn samenwerking met Kriss Kross Amsterdam resulteerde in een megahit met Shakira’s ‘Whenever, wherever’. The Boy Next Door boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Als je de kans krijgt om The Boy Next Door deze zomer mee te pakken tijdens één van zijn internationale tours dan valt hier geen seconde over te twijfelen. Zijn mix van Urban, Party & Bullshit staat als een huis en is de trendsetter van de nieuwe popmuziek van dit jaar. Er kan nog niet te veel over gezegd worden, maar houd een oogje in het zeil voor al zijn hits die uitkomen deze zomer. We garanderen je dat stilstaan geen optie is voor deze ‘feel good’ DJ die onderweg is naar de top. Don’t be a stranger and follow The Boy Next Door!

Wilt u meer weten over The Boy Next Door?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Boy Next Door is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Boy Next Door.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Boy Next Door ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Boy Next Door zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier The Boy Next Door

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens