The Art of Nail-Art

Wilt u The Art of Nail-Art boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Art of Nail-Art vindt u hier op deze pagina.

Echte blikvangers worden er van nagels gemaakt, dit middels door een bezoekje aan onze nailartist! De nagels worden fantasievol versierd, in verschillende kleuren, patronen, glitters en steentjes. 

Onze nagelstylisten kunnen toveren op een vierkante millimeter! Zij  staan klaar met tal van nagellakken, vijlen en glitters om van uw nagels een waar kunstwerk te maken!!
De nagels worden in een basistint naar keuze gelakt en aansluitend gedecoreerd met behulp van kleine sieraccessoires zoals glitterpoeder, steentjes, sterretjes en veertjes! Of voorzien van een stijlvolle french manicure.

De ITB nagelstylisten werken met alle kleuren van de regenboog! Voor een extra opvallend effect kan men onder andere kiezen uit verschillende printen: kleurenfeest, mozaïektechniek, bloemetjes, marmertechniek of dierenprint! In iedere geval het resultaat is een zeer opvallende, luxueuze nail art!!

Uw  gasten zijn welkom meer dan welkom voor een complete nail-art of een natuurlijke french manicure.  Natuurlijk is nail-art ook te combineren met (kleine) metamorfoses een finishing touch of een extra avagante make-up!!

Wilt u meer weten over The Art of Nail-Art?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Art of Nail-Art is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Art of Nail-Art.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Art of Nail-Art ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Art of Nail-Art zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier The Art of Nail-Art

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens