The Art of Hair

Wilt u The Art of Hair boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Art of Hair vindt u hier op deze pagina.

Met onze professionals geheel gestyled in de sferen van uw evenement wachten zij de gasten met veel enthousiasme op. Onze creatieve stylisten staan klaar met vaardige hand, diverse haarversieringen, haarlak om kapsels om te toveren in een waar kunstwerk!!

De adviezen zijn professioneel en de resultaten van onze werkzaamheden zijn betoverend en fantastisch om te ondergaan. In de wereld van evenementen, feesten is een (kleine) metamorfose, restyling van uw gasten amuserend en inspirerend! 

Thema’s kunnen zijn: trendy hair of rock & roll, gala, glamourous, kapsels aangepast aan de dresscode of kapsels uit andere tijden, werelden of culturen. 

Uw  gasten zijn welkom voor een complete of kleine metamorfoses of voor een finishing touch of een extra avagante make-up!! 

Het zal u zeker verbazen, het ITB team heeft voor ieder thema een beauty-act!!
Een ultieme beleving waarbij u verrast zult zijn met het resultaat!

Wilt u meer weten over The Art of Hair?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Art of Hair is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Art of Hair.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Art of Hair ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Art of Hair zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier The Art of Hair

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens