The Art of Glittertattoo

Wilt u The Art of Glittertattoo boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Art of Glittertattoo vindt u hier op deze pagina.

Feestelijk, tijdelijk,  glitter & glamourous!

Glittertattoos voor speciale gelegenheden, feestjes, kinderparty’s of op evenementen.

Glitter tattoo’s zijn schitterende, fraaie versieringen die tijdelijk op de huid ( 3- 7 dagen) blijven zitten. Voor een bijzondere gelegenheid, uitje, verjaardagsfeestje of evenement. En voor diegene die niet hun hele leven lang vast willen blijven zitten aan een echte tattoo. De glitter tattoo’s worden aangebracht met een sjabloon, speciale huidlijm en glitters.

De fraaie, prachtige creaties laat je natuurlijk een even zitten, wil je de tattoos verwijderen dan kan dit met een huidolie of met alcohol!

Wilt u meer weten over The Art of Glittertattoo?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Art of Glittertattoo is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Art of Glittertattoo.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Art of Glittertattoo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Art of Glittertattoo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier The Art of Glittertattoo

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens