Telekids Disco Show

Wilt u Telekids Disco Show boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Telekids Disco Show vindt u hier op deze pagina.

De vrolijkste kinderzender van Nederland gaat het land in en komt naar je toe!

De Telekids Disco Show is een 3-uur durende all-in show waarin de speciale Telekids kinder-DJ de kinderen laat dansen, zingen en springen op de allerleukste muziek. Tijdens de show zijn er Telekids spelletjes waarbij er originele Telekids-goodies te winnen zijn. Naast de DJ zijn er ook twee Telekids-promomeiden die meedansen en foto’s maken van de kids. De foto’s kunnen de kinderen na de show downloaden via telekids.nl 

De Telekids Disco Show heeft de vrolijke uitstraling die je van Telekids mag verwachten en staat garant voor een spetterende kids party.

Openbare optredens worden vermeld in de agenda op telekids.nl en kunnen ook genoemd worden in de promo op televisie. Per show worden, indien gewenst, 20 fullcolour posters verstuurd naar de opdrachtgever. Uiteraard kan de poster ook digitaal worden aangeleverd om zoveel mogelijk aandacht te geven aan de Telekids Disco Show.

De Telekids Disco Show is ook te boeken in combinatie met een optreden van Keet!, het gezicht van Telekids en/of het Telekids springkussen . Informeer naar de beschikbaarheid, prijzen en mogelijkheden

Wilt u meer weten over Telekids Disco Show?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Telekids Disco Show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Telekids Disco Show.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Telekids Disco Show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Telekids Disco Show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Pieten school XL

Biba Boerderij

Gekke Pietjes

Mega Mindy

Poppendokter

Aanvraagformulier Telekids Disco Show

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens