Artiesten

Tatjana Šimic

Wilt u Tatjana Šimic boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Tatjana Šimic vindt u hier op deze pagina.

Tatjana groeide op in haar geboortestad Zagreb en verhuisde in 1979 met haar familie naar Rotterdam. Haar carrière als model begon toen zij een modellenwedstrijd van een Nederlands tijdschrift won. Later werd ze ook bekend door de fotosessies met haar in Playboy. Tatjana werd later bekend als actrice door haar rol als dochter Kees in de filmcyclus Flodder.

Tatjana was altijd al geïnteresseerd in een zang- en danscarrière. Na diverse jaren zangles gevolgd te hebben, bracht ze in 1987 haar eerste single Baby love uit. De volgende single, Chica cubana, werd een top 10-hit in heel Europa, en later in 1989 had ze een hit met de single Awaka boy. In 1992 nam Šimic een Europees duet op met de Nederlandse zanger Gerard Joling, de popklassieker Can’t take my eyes off you, geproduceerd door onder anderen Fabian Lenssen. Haar eerste album werd in Europa door Dureco gelanceerd en de hitsingle Feel good ook. Tatjana’s populariteit verspreidde zich verder, zelfs tot in Zuid-Amerika en het Verre Oosten, waar ze ook toerde. In 1993 bezocht ze Miami voor liveoptredens en om de video voor Feel good op te nemen. In 1995 had Tatjana ook een hit met de single Santa Maria, die geproduceerd werd door Mike Stock en Matt Aitken. De plaat werd een hit in Nederland, Groot-Brittannië en Japan. Voor een nieuwe campagne van Bavaria nam Tatjana de single Calendar girl op. De single Wait and wonder uit 1999 was een voorproefje van het later in het jaar te verschijnen nieuwe album. Tatjana steunde hiermee de vluchtelingen in Kosovo. Voor een speciaal bedrag bood ze duizenden van haar kalenders aan. Verder trad ze op als gast in televisieprogramma’s en luisterde ze evenementen op. In 2000 verschenen via Red Bullet de singles Be there in time en Beautiful. De cd-rom Tatjana Baila Baila verscheen, met daarop onder andere de nieuwe single Baila baila, videoclips, een kalender en een screensaver. Eind 2007 kwam haar nieuwste single uit, Ik laat je gaan (een cover van het nummer Blago onom tko te ima van de Kroaat Tony Cetinski) en in 2010 kwam de single Ga nu maar.

Wilt u meer weten over Tatjana Šimic?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tatjana Šimic is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Tatjana Šimic.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tatjana Šimic ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tatjana Šimic zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Tatjana Šimic

Gegevens van het optreden

Contactgegevens