Tapdansende schoenpoetser

Wilt u Tapdansende schoenpoetser boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Tapdansende schoenpoetser vindt u hier op deze pagina.

Het kan soms best gênant zijn om je schoenen te laten poetsen. Maar wie zijn schoeisel door één van de “Tapdansende schoenpoetsers” onder handen laat nemen, wordt onderdeel van een schitterende show. Gezeten op een hoge troon heeft de gast een prinsheerlijk uitzicht op de dansers en hij ziet hoe het poetsen van zijn schoenen meer een onderdeel uit de dans dan een doel op zichzelf is geworden. En toch gaan schoenen glimmen als spiegels, terwijl de sokken schoon blijven. Want daar zijn het nu eenmaal geoefende schoenpoetsers voor.

Wilt u meer weten over Tapdansende schoenpoetser?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tapdansende schoenpoetser is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Tapdansende schoenpoetser.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tapdansende schoenpoetser ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tapdansende schoenpoetser zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Tapdansende schoenpoetser

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens