Artiesten

Tamara Maria

Wilt u Tamara Maria boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Tamara Maria vindt u hier op deze pagina.

Met haar uitstraling, warme stemgeluid en bijzondere stijl, voert deze charmante dame het publiek mee naar hypnotiserende Zuid-Amerikaanse ritmes. Maar Tamara Maria verrast evengoed met een uit het leven gegrepen vertolking van de blues. Zij laat u ongemerkt mee wiegen met nostalgische jazzklassiekers maar draait haar hand ook niet om voor een groovy R&B-ballad!

Tamara Maria is een zangeres met een veelzijdige en kleurrijke achtergrond. Als telg van een muzikale artiestenfamilie, rolde zij al jong in de showbusiness. Na een academische dansopleiding startte zij eerst een succesvolle danscarrière als soliste van een showdansgroep waarmee zij in binnen-en buitenland ( o.a. Egypte) optrad.

Zij studeerde aan het Hilversumse en Amsterdamse Conversatorium en volgde lessen o.a bij Greetje Kauffeld, Josee Koning, Edwin Rutten, Antonio Adolfo en Ronald Douglas Na haar afstuderen ontving Tamara Maria het Ans Wittingstipendium voor pas afgestudeerde kunstenaars om masterclasses te kunnen volgen aan het Braziliaanse muziekinstituut: Centro Musical Adolfo in Rio de Janeiro waar ze ook samen met Cor Bakker in zijn tv-programma “Cor op reis”optrad. Tamara Maria begon met het verzorgen van live-radio radioprogramma van VARA-presentator Robert Jan Booy.

Sindsdien is Nederland een veelbelovende en eigenzinnige zangeres rijker. 

Wilt u meer weten over Tamara Maria?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tamara Maria is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Tamara Maria.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tamara Maria ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tamara Maria zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Tamara Maria

Gegevens van het optreden

Contactgegevens