Tailormade Cabaret

Wilt u Tailormade Cabaret boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Tailormade Cabaret vindt u hier op deze pagina.

Deze cabaretgroep bestaat uit Paul Passchier en Thedo Keizer, begeleidt door het trio van Frank de Lange en is al zo’n negen jaar gespecialiseerd in op maat geschreven cabaretprogramma’s, die vaak een welkome break vormen in een actieve of serieuze dag. De gelegenheden lopen zeer uiteen: een incentive, een symposium, een congres, een jubileum, het afscheid van een directeur of bestuurslid, de landsering van een nieuw product of de start van een bijzondere campage…

Zij hebben o.a. in de loop der jaren programma’s gemaakt voor het Ministerie van Justitie, de Suikerunie, Bloemenveiling Holland, Procter & Gamble, Ernst & Young, IBM etc.  

Voor het optreden zal Paul Passchier een passend script schrijven in overleg met U en zal indien gewenst enkele personen passend in het zonnetje zetten. Het geheel wordt muzikaal begeleidt door een pianist, bas en drums.

Wilt u meer weten over Tailormade Cabaret?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tailormade Cabaret is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Tailormade Cabaret.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tailormade Cabaret ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tailormade Cabaret zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Tailormade Cabaret

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens