Events, Marketing, Muziek, Workshop

Taiko

Wilt u Taiko boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Taiko vindt u hier op deze pagina.

Taiko (??) betekent letterlijk “grote drum”. Er zijn verschillende soorten taiko’s en zij vormen op zich een onderdeel van het Japans traditioneel theater, festivals en muziekgenres. Het bespelen van een taiko in ensembles, zoals men dat tegenwoordig kent, heet Kumi-Daiko en betekent letterlijk: drummen in groep. Het bekendste voorbeeld is Kodo.

Kodo Taiko; oerkracht met ritmes & bombastische drums nu op uw event!

Met hun uitbundige energie, gecompliceerde ritmes en strakke choreografieën behoren onze Taiko drummers tot de absolute top. Het spelen op de Taiko, de traditionele Japanse drum, verheft deze groep tot een ongeziene podiumkunst. Ze brengen een keur aan krachtige optredens; van korte openingen bij events tot avondvullende concerten in binnen- en buitenland.

In het middelpunt blijft altijd de overweldigende energie en ritmiek van de drums, gemaakt van een 400 jaar oude boom, met hun krachtige ritmiek. Zet je zintuigen wijd open, laat je meevoeren naar een wereld die je nooit eerder zag en beleef dit unieke Japanse avontuur. Zij treden ook vaak op met grote Taiko-groepen uit Japan.

Van soloartiest in een project tot creatieve ondersteuning voor het uitwerken van grensoverschrijdende cultuurprojecten. De mogelijkheden zijn legio en alles is bespreekbaar. Elk optreden is uniek. Elk evenement heeft haar eigen sfeer, publiek en podium. Wij passen samen met u het optreden daar graag op aan en bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden. 

YouTube video

Wilt u meer weten over Taiko?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Taiko is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Taiko.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Taiko ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Taiko zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Taiko

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens