Swing fever pieten show

Wilt u Swing fever pieten show boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Swing fever pieten show vindt u hier op deze pagina.

De swing fever pieten show  is een spetterend kindervoorstelling voor uw organisatie. De afgelopen jaren is de swing fever pieten show een begrip geworden. Ook dit jaar kunt u met uw collega’s en familie genieten van een fantastisch optreden! 

De swing fever pieten show is een bruisend optreden voor de kleintjes gebaseerd op de gelijknamige CD van Hermes House Band. Deze CD bevat swingende Sinterklaasliedjes met een bekende disco sound die ook volop in de show te horen zijn

Met zijn allen dansen we ons alvast fit op de swing ferver pieten show muziek totdat Sinterklaas arriveert…

Dan barst het feest pas echt los!

Dans je fit met Disco piet! Het wordt een Sinterklaasfeest zonder zorgen!

Een volledige swing fever pieten show kan ook, met disco piet, 2 presentatoren, acrobaten, liveband en natuurlijk sinterklaas.

Wilt u meer weten over Swing fever pieten show?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Swing fever pieten show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Swing fever pieten show.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Swing fever pieten show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Swing fever pieten show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Vossenjacht

Wax Hands

Twizzle

Spongebob

Schoorsteen piet

Aanvraagformulier Swing fever pieten show

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens