Swiebertje & Malle pietje

Wilt u Swiebertje & Malle pietje boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Swiebertje & Malle pietje vindt u hier op deze pagina.

Op herkenbare wijze zorgen deze look-a-likes dat uw evenement een compleet feest wordt. Deze twee nostalgische figuren hebben genoeg sterke verhalen over de oude spulletjes die ze meebrengen. De alom bekende muziek zal niet ontbreken. 

Wilt u meer weten over Swiebertje & Malle pietje?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Swiebertje & Malle pietje is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Swiebertje & Malle pietje.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Swiebertje & Malle pietje ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Swiebertje & Malle pietje zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Swiebertje & Malle pietje

Gegevens van het optreden

Contactgegevens