Artiesten

Sven Versteeg

Wilt u Sven Versteeg boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Sven Versteeg vindt u hier op deze pagina.

Nadat Sven vanuit het niets de finale bereikte van ‘Jantjes Verjaardag’ talentenjacht, kwamen er zoveel positieve reacties dat hij besloot om zich 100% op zijn carrière te richten. Er kwamen direct veel aanvragen, wat resulteerde in veel optredens in het land. Ook bracht Sven eigen singles uit: ‘Alles Voor Mij’, ‘Verliefd Zijn’ en ‘Liever de Liefste’.

Onlangs heeft hij een nieuwe single uitgebracht: ‘Jij wordt de mijne’, geschreven door Jan Rooymans & Cris Silos en geproduceerd door the Companions. ‘Jij wordt de mijne’ is een aanstekelijke, swingende plaat voor zowel op de radio als in de kroeg! De nieuwe plaat is uitgebracht op het label van Cornelis Music en schiet momenteel omhoog in de hitslijsten.

Inmiddels is Sven een veelgevraagd zanger/entertainer. Ieder optreden zet hij de zaal op zijn kop. Dit merkte ook het gezelligste café van Nederland, Bolle Jan, op. Daar is hij sinds kort iedere donderdag te vinden.

Wat kun je bij de optredens van Sven Versteeg verwachten? Een flinke dosis entertainment en interactie met het publiek. Op muzikaal gebied: hits uit heden en verleden, op maat gemaakte medleys en mash-ups.

YouTube video

Wilt u meer weten over Sven Versteeg?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Sven Versteeg is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Sven Versteeg.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Sven Versteeg ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Sven Versteeg zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Joeri Plaizier

Pascal Redeker

Roy Donders

Aanvraagformulier Sven Versteeg

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens