Super Wings

Wilt u Super Wings boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Super Wings vindt u hier op deze pagina.

De Super Wings zijn te boeken voor Meet & Greet! 

Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de hele wereld over en maakt veel kinderen blij. Maar soms zit er iets in de weg bij het bezorgen van de pakketjes. Gelukkig blijkt dat Jett er niet alleen voor staat. Hij wordt altijd geholpen door zijn vrienden Dizzy en Donnie.

Deze populaire vliegtuigjes zijn elke werkdag te zien bij Telekids

Wilt u meer weten over Super Wings?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Super Wings is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Super Wings.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Super Wings ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Super Wings zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Super Wings

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens