Artiesten

Super Shake

Wilt u Super Shake boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Super Shake vindt u hier op deze pagina.

Deze zeer leuke coverband heeft maar één woord nodig om hun treffend te beschrijven; ‘Party’!!! Dat doen ze met een super shake aan hits van alle tijden. Ook hedendaagse dance-nummers ontbreken daar niet aan. Tijdens hun eerste optreden in 2011 mochten ze ineens Clouseau begeleiden. Ze hebben hun vuurdoop meer dan glansrijk doorstaan.

De band is gegroeid uit de vroegere soul-discoband ‘Mr. Shark & The Silverfish’. Vocaal wordt de band getrokken door Geert Vanloffelt – bekend van ‘Brons’ en ‘De Geest’- en Pascale Feront – bekend van ‘Fiocco’ en ‘Absolom’ -. Allemaal mensen met ruime podiumervaring die het doen omdat ze er zin in hebben en graag een feestje bouwen.

Super Shake wil vernieuwend zijn. Samples en sequences zijn hun niet vreemd, toch houden ze het live.  Eén hecht geheel en één brok energie vormen ze op het podium. 

Een hippe band die de dansvloer in vuur en vlam zet!

Wilt u meer weten over Super Shake?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Super Shake is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Super Shake.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Super Shake ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Super Shake zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

WC experience

Klezmerantics

Band Bluf

Alpenparty

Scrum

Aanvraagformulier Super Shake

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens