Stuntteam

Wilt u Stuntteam boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Stuntteam vindt u hier op deze pagina.

MOTORSTUNTSHOW (30 minuten)

Een zeer snelle show van ongeveer 30 minuten waarin onze motorstuntmannen in hoog tempo de meest halsbrekende toeren uithalen. Motoracrobatiek, gigantische motorsprongen over mensen en motoren, en de zeer spannende Great Walls of Fire vormen de vaste ingrediënten van deze show.

In combinatie met één van de autostuntshows wordt aan deze show de Motor Mania Sr. toegevoegd.

AUTOSTUNTSHOW (30 minuten)

Uw publiek zal versteld staan wat er allemaal met een auto kan! Op slechts twee wielen rijdt een stuntman in zijn auto langs het publiek. Zijn collega’s klimmen op de auto, jongleren op de zijkant en halen de meest gevaarlijke taferelen uit.

Vervolgens krijgt ook het publiek de kans mee te rijden in de auto. Hoewel de show vol humor zit, ontbreekt ook de spanning niet. Deze show wordt dan ook afgesloten met een gigantische vuurstunt.

GROTE AUTOSTUNTSHOW (45 minuten)

De stunts van de kleine autostuntshow (Two wheel drive en Hotrod) worden in deze show aangevuld met een aantal waanzinnige ‘crashes’ en ‘missed by an eyelashes’.

Na de Chinese Table, waarmee deze show begonnen wordt, zit de stemming er direct goed in. Met uit het oostblok afkomstige Lowbridge bied u uw publiek een unieke stunt die zij zeer zeker nooit eerder zagen, en hen op het puntje van hun stoel (indien aanwezig) zal houden.

De show wordt afgesloten met de totale vernietiging van één van de auto’s in de vorm van de Demolition Dantes.

SUPER AUTOSTUNTSHOW (60 minuten)

Ruim een uur lang spanning en sensatie! In combinatie met de motorshow vormt deze show de complete stuntshow met alle mogelijke stunts die men maar kan bedenken.

Behalve de stunts uit bovenstaande autostuntshow wordt het publiek in deze show getrakteerd op de Hot Slide, een waanzinnige en levensgevaarlijke vuurstunt waarbij een stuntman volledig in brand vliegt. En de zeer mooie Salto Mortale, waarbij in één klap twee auto’s vernield worden.

Wilt u meer weten over Stuntteam?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Stuntteam is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Stuntteam.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Stuntteam ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Stuntteam zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Stuntteam

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens