Stuntdag

Wilt u Stuntdag boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Stuntdag vindt u hier op deze pagina.

Wij bieden u een unieke gelegenheid om op een heel bijzondere manier tijd door te brengen met collega’s, vrienden en/of (zaken)relaties. Blader niet onmiddellijk verder als u leest waar het om gaat maar geef ons de gelegenheid e.e.a. uit te leggen, hoe merkwaardig en extreem het volgende ook klinkt. Bij ons kunt u, onder begeleiding van zeer ervaren stuntmensen, een verkorte ‘spoed’ opleiding krijgen tot stuntman/stuntvrouw. Niet met de bedoeling u van baan te doen veranderen maar om u een geweldige en spannende dag te bezorgen, om eens op een andere manier tegen uw angsten en onzekerheden aan te kijken en om uw medemens eens met andere ogen te aanschouwen. De stuntmensen begeleiden u de gehele dag en vertellen u de ‘ins en outs’ van hun spannende beroep. Onder leiding van o.a. Henk Wams (met meer dan 400 nationale en internationale Film- en TV- producties op zijn naam) krijgt u les in: slippen en spinnen met de auto, van daken vallen, weggeblazen worden na een explosie, abseilen, een filmgevecht en special Effects make-up. Tijdens deze spannende activiteiten zult u merken dat u uw grenzen leert verleggen, uw angsten kunt leren overwinnen en dat u meer kunt dan u ooit voor mogelijk had gehouden. Dit alles zal resulteren in meer zelfvertrouwen, meer respect voor uw partner, collega, zakenrelatie of wie dan ook. U zult ervaren dat u na een stuntdag op een andere manier aankijkt tegen uzelf en tegen de mensen met wie u die dag begonnen bent. Wij garanderen dat de resultaten van deze stuntdag ten goede zullen komen aan uw werkomgeving, de sfeer en uw instelling t.o.v. uw medemens. Daarnaast zult u vanzelfsprekend een ongelofelijke leuke en unieke dag hebben gehad met veel plezier, spanning, gezelligheid en nieuwe ervaringen. Spannend? Jazeker. Gevaarlijk? Zeker niet.

Wilt u meer weten over Stuntdag?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Stuntdag is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Stuntdag.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Stuntdag ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Stuntdag zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Stuntdag

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens