Stuk Tv

Wilt u Stuk Tv boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Stuk Tv vindt u hier op deze pagina.

StukTV maakt spraakmakende, bizarre, humoristische en uitdagende content. Iedere week bepaalt de kijker wat de presentatoren Giel, Thomas & Stefan moeten uitvoeren. Naast de wekelijkse opdrachtvideo’s produceren ze diverse series zoals Jachtseizoen en De Kluis.

Met meer dan 2 miljoen abonnees op YouTube, honderdduizenden volgers op social media als Instagram, Facebook en Twitter en meer dan 22 miljoen views per maand is StukTV het grootste online entertainmentplatform van Nederland.

Maar het gaat verder dan alleen YouTube. Ze produceren muziek waarmee ze de streaminglijsten proberen te veroveren. En uiteraard breken ze de tent af bij ieder feestje waar zij achter de draaitafels kruipen. Ze hebben een eigen merchandise-lijn. En ze verschijnen regelmatig op de ouderwetse televisie. Kortom: StukTV is overal en ze zijn nog lang niet klaar met het internet te veroveren!

Wilt u meer weten over Stuk Tv?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Stuk Tv is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Stuk Tv.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Stuk Tv ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Stuk Tv zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Stuk Tv

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens