Streetsoccer

Wilt u Streetsoccer boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Streetsoccer vindt u hier op deze pagina.

Pannavoetbal is een vorm van straatvoetbal. Het wordt gespeeld op een klein veldje waarbij de spelers elkaar, door middel van behendige voetbaltrucs, proberen af te troeven. De workshop begint met een kennismaking en een interactief vragenrondje waarin duidelijk wordt gemaakt wat pannavoetbal nou daadwerkelijk is. Vervolgens wordt er gezamenlijk een korte en actieve warming-up gedaan. Tijdens de workshop gaan we met de deelnemers aan de slag met allerlei leuke oefeningen en technieken. De geleerde technieken zullen in het laatste gedeelte van de workshop worden toegepast in de vorm van een pannavoetbal competitie. De workshop wordt afgesloten met een ontspannen cooling-down.

Wilt u meer weten over Streetsoccer?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Streetsoccer is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Streetsoccer.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Streetsoccer ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Streetsoccer zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Streetsoccer

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens