Street magic

Wilt u Street magic boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Street magic vindt u hier op deze pagina.

Winfried verplaatsen zich door het winkelcentrum met een cameraman. 

Winfried laat streetmagic zien en heeft heel veel interactie met het winkelende publiek! Het beeld materiaal wat er die middag wordt opgenomen,

leveren wij aan als 2 gemonteerde video`s met reclame van het Winkelcentrum,

welke het winkelcentrum op hun social media kan plaatsen en meteen extra promotie kan maken.

Winfried werd bij het grote publiek o.a. bekend van de SBS6 TV programma “de Nieuwe Uri Geller” en het programma “De Schatkamer” Telekids op RTL8.

De afgelopen jaren was Winfried exclusief te zien met zijn eigen show in Attractiepark Slagharen, waar 4,5 miljoen bezoekers in aanraking kwamen met zijn magie.

Winfried komt oorspronkelijk uit Nederland en behoort tot de toonaangevende illusionisten binnen Europa.

Hij won een aantal van de meest prestigieuze onderscheidingen en awards. Zijn magie was te zien in theaters en op televisie wereldwijd!

Wilt u meer weten over Street magic?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Street magic is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Street magic.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Street magic ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Street magic zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Street magic

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens